24 квітня 2014 року відбувся навчально-методичний семінар (вебінар) «Особливості організації ЗНО – 2014 в пунктах тестування»

399

400

401

402

403У його роботі взяли участь представники Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти, координатори з питань ЗНО районних (міських) відділів (управлінь) освіти, відповідальні за пункти тестування та їх помічники, учителі англійської мови та української мови і літератури, які будуть працювати на пункті перевірки відкритої частини тестових завдань у якості екзаменаторів у 2014 році. Анатолій Миколайович Зубко, ректор КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», професор, привітав учасників семінару та наголосив на важливості своєчасної організації роботи пунктів тестування зовнішнього незалежного оцінювання.
Анатолій Юрійович Анісімов, директор Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти, доповів про особливості проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2014 році. Наталія Дмитрівна Ремез, заступник директора Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти, опрацювала нормативно-правові акти щодо проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень випускників навчальних закладів системи загальної середньої освіти у 2014 році.
Світлана Федорівна Одайник, проректор з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», закцентувала увагу на основних напрямах взаємодії науково-методичної лабораторії зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» з Одеським регіональним центром оцінювання якості освіти щодо організації та проведення зовнішнього незалежного оцінювання в Херсонській області у 2014 році.
Олена Миколаївна Загребельна, начальник організаційно-методичного відділу Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти, розповіла про навчання та сертифікацію педагогічних працівників, які будуть працювати на сесіях ЗНО у 2014 році.
Михайло Павлович Казимирський, методист науково-методичного відділу Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти, зробив огляд порушень і нестандартних ситуацій у пунктах тестування та способів їх вирішення. Дар’я Сергіївна Маслій і Ірина Іванівна Желязко, методисти організаційно-методичного відділу, провели навчання з учителями англійської мови та української мови і літератури , які будуть працювати на пункті перевірки відкритої частини тестових завдань у якості екзаменаторів у 2014 році. Учасники семінару підбили підсумки та внесли пропозиції щодо якісної організації ЗНО в 2014 році у Херсонській області.

Категорія: Новини
Оберіть мову