4 вересня 2014 року відбулася низка заходів, присвячених 70-річчю створення академії, серед яких і конкурс малюнків на асфальті для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку з теми «Квітуча Україна – щаслива дитина»

_DSC0111 _DSC0115 _DSC0207 _DSC0213

20140903_104726 20140828_133704 _DSC0171 _DSC0186

4 вересня 2014 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбулася низка заходів, присвячених 70-річчю створення академії, серед яких і конкурс малюнків на асфальті для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку з теми «Квітуча Україна – щаслива дитина». У змаганнях узяли участь вихованці дошкільних навчальних закладів та учні 2-х класів загальноосвітніх навчальних закладів міста Херсона. Діти за допомогою кольорової крейди малювали на асфальті квіти, сонце, веселку, українську символіку, нагадуючи дорослим, наскільки важливі духовні цінності, дружба і мир у всьому світі. Цікавою була і презентація дітьми своїх робіт. Одні презентували свою роботу словесно, інші — у віршованій формі. А ще лунала милозвучна українська пісня.

За результатами конкурсу І місце серед колективів дошкільних навчальних закладів посіли вихованці старшої вікової групи дитячого садка № 7 Херсонської міської ради, ІІ місце – дитячий колектив дошкільного навчального закладу №28 Херсонської міської ради, ІІІ місце – вихованці дошкільного навчального закладу №10 Херсонської міської ради. Серед колективів молодшого шкільного віку І місце виборола команда другокласників Херсонської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 Херсонської міської ради, ІІ місце посіла команда учнів 2 класу Херсонської ЗОШ І-ІІІ ступенів №44 Херсонської міської ради, ІІІ місце – другокласники Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №24 із поглибленим вивченням математики, фізики та англійської мови Херсонської міської ради. Усі учасники отримали дипломи та подарунки від організаторів конкурсу.

Колектив Комунального закладу «Центр еколого – натуралістичної творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради (директор Галина Віталіївна Палічева) підготував виставку букетів з теми «Єдина Україна» та порадував учнів і мешканців Таврійського мікрорайону контактним зоопарком «Ми відповідальні за тих, кого приручаємо».

Педагогічні колективи Херсонської спеціалізованої школи № 27 з поглибленим вивченням інформатики та іноземних мов Херсонської міської ради (директор Ірина Анатоліївна Мітковська) та Чорнобаївського НВК Білозерського району (директор Анатолій Григорович Луценко) підготували виставку кімнатних рослин, що вразили відвідувачів своєю красою та екзотичністю. Учитель біології Наталія Іванівна Зубко (ЗНЗ №27) із своїми вихованцями провела екскурсію «Світом рослин». Відвідувачі виставки долучилися до збору благодійних унесків з метою підтримки бійців АТО.

Не менш цікавим було дійство, що являло собою запуск у небо повітряних зміїв, виготовлених освітянами Херсонщини. Цьому передували заняття з виготовлення зміїв, проведені Олексієм Павловичем Звіриком, кандидатом психологічних наук. Використавши теоретичні знання з аеродинаміки та технічну майстерність, учителі початкових класів мали можливість виготовити найпростіші літальні апарати. На полі гуртківці, педагоги та всі гості запустили в небо 70 зміїв із символікою академії. Найбільший вир емоцій у всіх присутніх викликав запуск змієвого потяга. Цей захід і в дітей, і в дорослих залишив незабутні враження та масу позитивних емоцій.

Категорія: Новини
Оберіть мову