11 лютого 2022 року в КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» завершили роботу 30-годинні курси підвищення кваліфікації вчителів англійської мови «Сучасна методика викладання англійської мови»», які тривали з 07 лютого on-line.

11 лютого 2022 року в КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» завершили роботу 30-годинні курси підвищення кваліфікації вчителів англійської мови «Сучасна методика викладання англійської мови»», які тривали з 07 лютого.

Під час курсів слухачі ознайомилися з актуальними питаннями викладання англійської мови, сучасними підходами до організації освітнього процесу в умовах Нової української школи, удосконалили загальні та професійні компетентності згідно з програмою курсу.

Протягом п’яти днів вчителі іноземних мов долучилися до цікавого та інтенсивного навчання, яке включало в себе підвищення кваліфікації за фахом у вигляді лекцій, інтерактивних практичних занять, тренінгів та майстер-класів.

09 лютого вчитель англійської мови Гімназії №1 м. Херсона Тетяна Устімова провела майстер-клас для слухачів курсів із використання новітніх інтерактивних технологій у навчанні англійської мови. Слухачі курсів ознайомились та спробували на практиці такі застосунки, як  powtoon, qrcode-monkey, wordwall, pixton та інші. Також Тетяна Устімова представила колегам свій ютюб-канал «EnglishwithTina» та поділилась корисними професійними лайфхаками, які допомагають учителям робити процес навчання англійської мови більш цікавим та ефективним.

10 лютого для вчителів англійської мови, які перебували на навчанні в  Академії,та вчителів Херсонської області проведено тренінг методистом Express Publishing Наталею Ляшко на тему: BoardGamesas a partofedutainmentinthe EFL classroom. Захід проведено в інтерактивній формі. Учителі брали участь у тренінгу, на якому ознайомилися із новітніми підходами до навчання англійської мови.

Сертифікати про підвищення кваліфікації отримали 25 вчителів англійської мови.

Категорія: Новини
Оберіть мову