З 09 по 11 лютого 2022 року в межах Національного проєкту з фінансової грамотності КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (м. Київ) та громадська організація «Діловий клуб «Партнер» провели для вчителів фінансової грамотності освітній тренінг на тему «Інноваційні методики викладання курсу «Фінансова грамотність» у закладах загальної середньої та професійної освіти.

З 09 по 11 лютого 2022 року в межах Національного проєкту з фінансової грамотності КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (м. Київ) та громадська організація «Діловий клуб «Партнер» провели для вчителів фінансової грамотності освітній тренінг на тему «Інноваційні методики викладання курсу «Фінансова грамотність» у закладах загальної середньої та професійної освіти. Використання цифрових технологій та диджиталрішень при користуванні банківськими продуктами».

Захід проведено в онлайн-форматі співробітниками відділу фінансової просвіти управління з питань інформаційної політики Фонду та тренерами ГО «ДК «Партнер». Під час семінару було висвітлено питання особистого фінансового планування, використання фінансових послуг, безпечного здійснення розрахунків карткою та в Інтернеті, а також особливості податкової системи.

Учасники семінару-тренінгу взяли участь у мінідискусії щодо принципів побудови особистого бюджету, його особливості при регулярних та нерегулярних доходах, а також необхідності формування резерву на непередбачені випадки. Окремої уваги було приділено системі гарантування вкладів в Україні.

Також учителі мали можливість отримати відповіді на складні питання сучасного фінансового життя: практичні поради щодо користування різними фінансовими інструментами (депозит, кредит, податкова знижка), навчитися ставити фінансові цілі, знайомитися з базовими правилами безпеки користування платіжними картками.

Загалом участь в освітньому тренінгу взяли 84 вчителі фінансової грамотності з різних куточків Херсонської області.

Дякуємо Олесі Павлівні Шніцер, начальниці відділу фінансової просвіти Управління з питань інформаційної політики Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, та співробітникам Фонду; тренерам «ДК «Партнер» за організацію та змістовне наповнення тренінгу!

Категорія: Новини
Оберіть мову