01 лютого 2022 року відбулося засідання вченої ради Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради.

01 лютого 2022 року відбулося засідання вченої ради Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради. На засіданні було розглянуто та прийнято рішення з важливих питань щодо діяльності закладу.

Першим питанням розглянуто звіти про виконання планів роботи кафедр і науково-педагогічної бібліотеки за 2021 рік та основні напрями роботи академії на 2022 рік.

Заслухавши і обговоривши звіти завідувачів кафедр академії Комінарець Т.В. (кафедра теорії й методики дошкільної, початкової освіти та мовних комунікацій), Кузьменка В.В. (кафедра педагогіки й менеджменту освіти), Моїсеєва С.О. (кафедра теорії й методики виховання, психології та інклюзивної освіти), Юзбашевої Г.С. (кафедра теорії й методики викладання навчальних дисциплін) та завідувачки науково-педагогічної бібліотеки Таворської Г.С., вчена рада ухвалила взяти до відома звіти про роботу кафедр і науково-педагогічної бібліотеки за 2021 рік та затвердила основні напрями роботи академії на 2022 рік.

Про роботу видавничого відділу у 2021 році доповів доктор педагогічних наук, професор Кузьменко В.В.

Рішенням вченої ради внесено зміни до Положення про організацію освітнього процесу з підвищення кваліфікації у Комунальному вищому навчальному закладі «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради; затверджено освітні програми обласних науково-методичних, науково-практичних семінарів на 2022 рік.

Серед інших важливих питань, які розглядались на цьому засіданні і з яких вченою радою були прийняті позитивні рішення, – це затвердження тем дисертаційних досліджень аспірантів та індивідуальних планів виконання освітньо-наукової програми підготовки докторів філософії зі спеціальності 011 «Освітні, педагогічні науки».

Вчена рада ухвалила рішення щодо рекомендації до друку та надання грифу КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» збірнику наукових праць «Педагогічний альманах» (випуск 51).

Категорія: Новини
Оберіть мову