07 грудня 2021 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбулася зустріч (онлайн-лекція) слухачів курсів підвищення кваліфікації вчителів зарубіжної літератури та мов національних меншин з Міляновською Ніною Равілівною, автором посібника-зошита «Зарубіжна література. 5 клас».

07 грудня 2021 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбулася зустріч (онлайн-лекція) слухачів курсів підвищення кваліфікації вчителів зарубіжної літератури та мов національних меншин з Міляновською Ніною Равілівною, автором посібника-зошита «Зарубіжна література. 5 клас». Цей посібник написаний до Модельної навчальної програми «Зарубіжна література. 5-6 класи» для ЗЗСО (авт. Ніколенко О., Ісаєва О. та ін.), яка отримала гриф МОН України «Схвалено для використання в освітньому процесі».

Ніна Равілівна охарактеризувала структуру та принципи реалізації програми, представила посібник-зошит «Зарубіжна література. 5 клас», продемонструвала приклади окремих видів завдань, відповіла на запитання вчителів.

Від видавництва «Астон» усі учасники отримали посібник-зошит у подарунок для використання в освітньому процесі.

Категорія: Новини
Оберіть мову