8 грудня 2021 року на базі опорного закладу «Академічний ліцей» Скадовської міської ради відбулася І методична сесія для вчителів математичної та природничої освітніх галузей, які викладають у 5 класах Нової української школи

Відповідно до плану заходів КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» з реалізації освітнього інноваційного освітнього проєкту всеукраїнського рівня за темою «Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення для закладів загальної середньої освіти в умовах реалізації Державного стандарту базової середньої освіти» 8 грудня 2021 року на базі опорного закладу «Академічний ліцей» Скадовської міської ради відбулася І методична сесія для вчителів математичної та природничої освітніх галузей, які викладають у 5 класах Нової української школи.

У роботі І методичної сесії взяли участь проректорка з навчально-методичної роботи академії, к.п.н. Ольга Худенко, завідувачка кафедри теорії й методики дошкільної, початкової освіти та  мовних комунікацій, к.філол.н., доцент Тетяна Комінарець, завідувачка навчально-методичної лабораторії географії та економіки, к.п.н. Зоя Філонук, методист навчально-методичної лабораторії математики, фізики та астрономії Олена Гуляєва, адміністрація та вчителі пілотних шкіл Херсонської області, тренери LEGO Foundation.

Програмою передбачено перегляд показових уроків з предмета «Пізнаємо природу» (5-в клас, учитель Глазунова І.В.) та математики (5-г клас, учитель Клепець О.В.), проведення тренінгу командою супроводу LEGO Foundation «Реалізація сталих, стійких, комплексних, багаторівневих проєктів».

Категорія: Новини
Оберіть мову