24-25 листопада 2021 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбувся обласний семінар для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти Херсонської області та міста з теми «Професійна діяльність вихователя й асистента вихователя закладу дошкільної освіти в інклюзивному освітньому середовищі» в онлайн режимі за допомогою хмарної платформи ZOOM.

24-25 листопада 2021 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбувся обласний семінар для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти Херсонської області та міста з теми «Професійна діяльність вихователя й асистента вихователя закладу дошкільної освіти в інклюзивному освітньому середовищі» в онлайн режимі за допомогою хмарної платформи  ZOOM. Учасниками заходу стали понад 90 педагогів.

Вікторія Сергіївна Мусієнко, кандидатка педагогічних наук, старша викладачка кафедри теорії й методики дошкільної, початкової освіти та мовних комунікацій КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» розкрила питання «Особливості організації інклюзивного навчання  в закладі дошкільної освіти» та окреслила основні завдання, роль і функції асистента вихователя в інклюзивній групі.

Олеся Володимирівна Рідкоус, старша викладачка кафедри педагогіки й менеджменту освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» з допомогою практичних засобів проілюструвала естетотерапію в роботі сучасного вихователя закладу дошкільної освіти.

Олена Вікторівна Юдіна, викладачка кафедри теорії й методики виховання, психології та інклюзивної освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» розставила акценти у специфіці навчання та виховання дітей з особливими освітніми потребами.

Для ефективного сприйняття нового матеріалу, осмислення і, головне, втілення його в практику, організаторами семінару було розроблено цікаві тести. Після опрацювання діагностичного матеріалу учасники отримають сертифікати.

Категорія: Новини
Оберіть мову