06-10 вересня 2021 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» проведені 30-годинні курси із підвищення кваліфікації для вчителів англійської мови.

06-10 вересня 2021 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» проведені 30-годинні курси із підвищення кваліфікації для вчителів англійської мови. Протягом п’яти днів вчителі іноземних мов долучилися до цікавого та інтенсивного навчання, інтерактивних практичних занять, тренінгів та майстер-класів.

Для вчителів проведено зустріч із методистом Express Publishing Вікторією Плішковою. Учителі брали участь у тренінгу, на якому ознайомилися із основами застосування діяльнісного підходу та випробували особливості його використання в навчанні англійської мови на практиці.

У режимі оn-line слухачі курсів зустрілися із Аллою Несвіт – викладачем Київського національного лінгвістичного університету, авторкою понад 80 публікацій, серед яких – серія підручників для закладів загальної середньої освіти України, навчально-методичні посібники та статті. Авторка презентувала власний авторський посібник «Тренувальні тести для сертифікаційних робіт з англійської мови» та провела тренінг із особливостей користування виданням. Слухачі курсів отримали корисні методичні поради від автора та безкоштовно одержали від представника видавництва «Грамота»  «Тренувальні тести для сертифікаційних робіт з англійської мови».

Категорія: Новини
Оберіть мову