НОВІ СХОДИНКИ У РОЗВИТКУ АКАДЕМІЇ

НОВІ СХОДИНКИ У РОЗВИТКУ АКАДЕМІЇ

  1. Академія традиційно підтверджує високу якість освітньої діяльності! 27 липня 2021 на засіданні Національного агентства забезпечення якості вищої освіти було ухвалено надзвичайно важливе рішення про акредитацію освітньо-наукової програми 011 Освітні, педагогічні науки, ступінь вищої освіти доктор філософії.
  2. Новим кроком у розвитку наукової діяльності академії стала можливість проведення захистів дисертацій. Наказом Міністерства освіти і науки України від 02.07.2021 р. № 765 «Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства освіти і науки України» в КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» вперше створено дві спеціалізовані вчені ради з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертацій на здобуття ступеня доктора філософії.
  3. Академія – єдиний заклад освіти на Херсонщині, якому відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України делеговано підготовку освітян Херсонщини до реалізації Концепції НУШ за державні кошти. Наразі триває комплектація груп відповідно до наданих заявок. Звертаємо увагу на персональній відповідальності керівників закладів загальної середньої освіти щодо сприяння професійному розвитку вчительства та підготовку педагогів до сучасних викликів освіти та запровадження нових Державних стандартів освіти.

Категорія: Новини
Оберіть мову