24 червня 2021 року в рамках співпраці КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» та Національного проєкту з фінансової грамотності Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (м. Київ) провів семінар-тренінг для вчителів фінансової грамотності.

24 червня 2021 року в рамках співпраці КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» та Національного проєкту з фінансової грамотності Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (м. Київ) провів семінар-тренінг для вчителів фінансової грамотності.

Під час заходу було висвітлено питання особистого фінансового планування, використання фінансових послуг, безпечного здійснення розрахунків карткою та в Інтернеті, а також особливості податкової системи.

Учасники семінару-тренінгу взяли участь у мінідискусії щодо принципів побудови особистого бюджету, його особливості при регулярних та нерегулярних доходах, а також необхідності формування резерву на непередбачені випадки. Також окрема увага була приділена системі гарантування в Україні.

Слухачі мали можливість отримати відповіді на складні питання сучасного фінансового життя: практичні поради щодо користування різними фінансовими інструментами (депозит, кредит, податкова знижка), вчилися ставити фінансові цілі, знайомилися з базовими правилами безпеки користування платіжними картками.

Загалом участь в освітньому тренінгу взяли 43 вчителя фінансової грамотності з різних куточків Херсонської області.

Дякуємо Олесі Павлівні Шніцер, начальнику відділу фінансової просвіти Управління з питань інформаційної політики Фонду гарантування вкладів фізичних осіб за організацію та змістовне наповнення тренінгу!

Категорія: Новини
Оберіть мову