23 червня 2021 року в режимі онлайн відбулося ІІІ засідання науково-методичної ради Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради.

23 червня 2021 року в режимі онлайн відбулося ІІІ засідання науково-методичної ради Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради.

З питання «Про запровадження STEM-освіти в закладах загальної середньої освіти» виступили Вікторія Валеріївна Сургаєва, завідувачка навчально-методичного відділу інноваційної діяльності та роботи з обдарованою молоддю; Олександр Миколайович Романов, учитель фізики Комунального закладу «Високопільський опорний заклад загальної середньої освіти»; учителі інформатики Опорного закладу «Академічний ліцей» Скадовської міської ради (Віталій Миколайович Дудченко, Дмитро Олександрович Лобода); Наталя Миколаївна Бабенко, заступниця директора Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 57 з поглибленим вивченням іноземних мов Херсонської міської ради.

Заслухавши та обговоривши інформацію доповідачів, члени науково-методичної ради ухвалили відповідний проєкт рішення.

Учасники заходу також заслухали інформацію від тСвітлани Федорівни Одайник, проректорки з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», щодо виконання рішення №1 засідання науково-методичної ради КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» від 27.02.2020 року «Про освітні оцінювання. Здобутки й виклики на шляху забезпечення якості освіти».

У результаті обговорення винесеного на розгляд питання, було ухвалено рішення зняти його з контролю науково-методичної ради у зв’язку з виконанням у повному обсязі.

Під час засідання науково-педагогічними працівниками було обговорено та схвалено низку друкованої продукції: програма курсу за вибором «Дослідження біблійних топонімів» для учнів 10 (11) класу (укладач Горобець А. Я.); навчальна програма гуртка для здобувачів освіти 5-11 класів «Технологія виготовлення виробів з мідного дроту» (укладач – Алексєєнко П. І.); навчальна програма для предмету «Технології» (рівень стандарту) «Основи керування автомобілем» для здобувачів освіти 10-11 класів Каховської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 Каховської міської ради (укладач Гордовий С. А.). Її рекомендовано до друку та поширення через різні форми роботи з педагогічними працівниками закладів освіти.

Категорія: Новини
Оберіть мову