9 червня 2021 року згідно з планом роботи КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» у режимі on-line на платформі ZOOM відбувся науково-методичний семінар з теми «Розвиток креативного мислення учнів на уроках біології й екології».

9 червня 2021 року згідно з планом роботи КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» у режимі on-line на платформі ZOOM відбувся науково-методичний семінар з теми «Розвиток креативного мислення учнів на уроках біології й екології». Захід було спрямовано на вдосконалення розвитку професійної компетентності вчителів біології й екології  в галузі розвитку креативного мислення учнів та використання інформаційно-комунікативних технологій в освітньому процесі.

Семінар організувала та провела завідувачка науково-методичної лабораторії біології й хімії КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Лисенко Н.І. У заході взяли участь Васильєва Н.О., старший викладач кафедри теорії й методики викладання навчальних дисциплін; Кохановська О.В., доктор педагогічних наук, професор кафедри педагогіки й менеджменту освіти; Філончук З.В., кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри теорії й методики викладання навчальних дисциплін.

У ході заходу було опрацьовано ключові поняття та теоретичні аспекти формування креативного мислення; ознайомлено учасників з ефективними методиками розвитку креативного мислення учнів на уроках біології та з особливостями застосування скрайбінгу й  StoryJumper в освітньому процесі.

Категорія: Новини
Оберіть мову