21 травня 2021 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з хімії.

21 травня 2021 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з хімії.

У Херсонській області зареєстровано 353 випускники для тестування з хімії, з’явилося 266 учасників, що складає 75,64 %від загальної кількості зареєстрованих.

Працювали 2 пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання (ППЗНО) 1 у м. Херсоні і 1 у м. Нова Каховка.

На ППЗНО працювали 95 педагогічних працівників (відповідальні, інструктори, чергові), 2 працівники ДСО при МВС. Здійснювали контроль за проведенням зовнішнього незалежного оцінювання 2 уповноважені особи Українського центру оцінювання якості освіти.

Відповіді до завдань тестів з хімії буде розміщено 22 травня 2021 року на сайті Українського центру оцінювання якості освіти у розділі «Визначення результатів ЗНО».

Результати зовнішнього незалежного оцінювання з хімії буде розміщено на інформаційних сторінках учасників до 04 червня 2021 року.

Сертифікаційна робота з хімії містить 52 завдання. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання, – 74. На виконання сертифікаційної роботи було відведено 150 хвилин.

Сертифікаційна робота містить завдання різних форм:

  • завдання з вибором однієї правильної відповіді (34 завдання);
  • завдання на встановлення відповідності («логічні пари») (4 завдання);
  • завдання відкритої форми з короткою відповіддю (14 завдань).

Відповіді на ці завдання позначаються у бланку відповідей А.

Учасники, які подолають поріг «склав/не склав», зможуть узяти участь у конкурсному відборі до закладів вищої освіти.

Здобувачі повної загальної середньої освіти поточного року, які обрали хімію для проходження державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання, також отримають оцінку за шкалою 1–12 балів. У такому разі в процесі визначення результату буде використано тестовий бал, отриманий учасником за виконання всіх завдань сертифікаційної роботи.

Категорія: Новини
Оберіть мову