3 12 квітня 2021 року навчання в КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбувається в дистанційному форматі.

3 12 квітня 2021 року навчання в КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбувається в дистанційному форматі.

Не зважаючи на те, що станом на 12 квітня 2021 року Херсонська область залишається в жовтій карантинній зоні поширення коронавірусу, місцева влада запроваджує додаткові обмежувальні заходи.

З метою дотримання карантинних обмежень, запроваджених рішеннями Кабінету Міністрів України, регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України, головного державного санітарного лікаря Херсонської області Юрія Ромаскевича і найголовніше заради збереження життя, здоров’я працівників і слухачів академії, ректоратом КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» було прийнято рішення про переведення слухачів з очної форми навчання на дистанційну. Для якісного освітнього процесу застосовано сучасні Інтернет-сервіси.

Наразі в академії проходять 150, 120, 30-годинні курси, а також курси за кошти фізичних осіб без відриву від виробництва. Зараз кваліфікацію підвищують 244 педагоги, а загалом з січня 2021 року удосконалили професійні компетентності 2189 працівників системи освіти.

Ще з березня 2020 року всі семінари, конференції, консультації та ін. проходять в онлайн-режимі. Тож учительство області отримує належну науково-методичну підтримку, активно долучається до заходів у міжатестаційний період.

Після покращення епідеміологічної ситуації в області Академія готова повернутися до звичного режиму роботи, адже наші слухачі зацікавлені саме в очному навчанні, продуктивній взаємодії, обмінові професійним досвідом.

Категорія: Новини
Оберіть мову