З 23 по 26 березня 2021 року в межах Національного проєкту з фінансової грамотності Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (м. Київ) та громадська організація «Діловий клуб «Партнер» спільно з навчально-методичною лабораторією географії та економіки КВНЗ «Херсонська академія неперервної світи» (завідувач Зоя Володимирівна Філончук) для вчителів фінансової грамотності Херсонської області провів освітній тренінг на тему «Інноваційні методики викладання оновленого змісту курсу «Фінансова грамотність» у закладах загальної середньої та професійної освіти».

З 23 по 26 березня 2021 року в межах Національного проєкту з фінансової грамотності Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (м. Київ) та громадська організація «Діловий клуб «Партнер» спільно з навчально-методичною лабораторією географії та економіки КВНЗ «Херсонська академія неперервної світи» (завідувач Зоя Володимирівна Філончук)  для вчителів фінансової грамотності Херсонської області провів освітній тренінг на тему «Інноваційні методики викладання оновленого змісту курсу «Фінансова грамотність» у закладах загальної середньої та професійної освіти».

Захід проводили в онлайн-форматі співробітники відділу фінансової просвіти управління з питань інформаційної політики Фонду та тренери ГО «ДК «Партнер». Під час семінару було висвітлено питання особистого фінансового планування, використання фінансових послуг (депозитів і кредитів), безпечного здійснення розрахунків карткою та в Інтернеті, а також особливості податкової системи.

Учасники тренінгу мали можливість отримати відповіді на складні питання сучасного фінансового життя: практичні поради щодо користування різними фінансовими інструментами (депозит, кредит, податкова знижка), навчалися ставити фінансові цілі, ознайомлювалися з базовими правилами безпеки користування платіжними картками.

Загалом участь в освітньому тренінгу взяли 54 вчителі фінансової грамотності з різних куточків Херсонської області.

Дякуємо Олесі Павлівні Шніцер, начальникові відділу фінансової просвіти Управління з питань інформаційної політики Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, а також співробітникам Фонду; Сергієві Володимировичу Івагло, керівникові громадської організації «Діловий клуб «Партнер»;  тренерам «ДК «Партнер» за організацію та змістовне наповнення тренінгу!

Категорія: Новини
Оберіть мову