25 лютого 2021 року відбулося третє й найважливіше випробування для учасниць конкурсу «Учитель року – 2021» – проведення уроку української мови в дистанційному форматі

25 лютого 2021 року відбулося третє й найважливіше випробування для учасниць конкурсу «Учитель року – 2021» – проведення уроку української мови в дистанційному форматі. Розпочали день, звичайно, із жеребкування, для чого використали композицію квітів, та й сервіс wordwall знову став у пригоді.

На підготовку до уроку вчителям було відведено 4 години, упродовж яких потрібно було заповнити технологічну карту уроку і здати її в google classroom.

Проведення саме дистанційного уроку було не просто актуальним, а ще й знаковим, оскільки, на наш погляд, така форма потребує від учителя не тільки фахової підготовки, а ще й умінь використовувати сучасні інформаційні технології і головне – використовувати їх доцільно. Варто зазначити, що учасницям було нелегко проводити урок без учнів та ще й під «пильним оком» членів журі.

Відразу скажемо: конкурсантки справилися із цим випробуванням чудово! Кожна з них має свій професійний стиль, що відразу впадає в око. Кожна – неординарна особистість, яка закохана у свою професію. Наші філологині повсякчас дивували членів журі, вражали своїм інтелектом, умінням перетворити дистанційний урок на цікаве дійство, дехто просто був приємним відкриттям. Імпонували також інтелігентність, витонченість, вишуканість мовлення. Цікаві уроки пролетіли швидко, як на одному диханні.

Проте не так легко було журі визначити за результатами трьох випробувань найкращу…

Отже, вердикт такий: усі неперевершені, талановиті, компетентні, майстерні, просунуті, досвідчені, небайдужі, творчі, людяні і просто красуні!

З-поміж них троє попереду:

Третє місцеІрина Щербаненко – учитель української мови і літератури навчально-виховного комплексу «Генічеська школа І-ІІІ ступенів №3 – дошкільний навчальний заклад» Генічеської районної ради;

Друге місцеВалентина Ворона – учитель української мови і літератури Великолепетиської загальоосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Великолепетиської селищної ради;

Перше місцеМарина Чаловська – учитель української мови і літератури Херсонської багатопрофільної гімназії №20 ім. Б. Лавреньова Херсонської міської ради.

Лауреати конкурсу:

Ольга Пластун – учитель української мови і літератури Бехтерського опорного закладу повної загальної середньої освіти Бехтерської сільської ради Голопристанського району; Людмила Дзюба – учитель української мови і літератури Комунального закладу «Ольгівський науковий ліцей-інтернат» Херсонської обласної ради; Бешенцева Олена – учитель української мови і літератури Красненської ЗОШ І-ІІІ ступенів Скадовської районної ради.

Щиро вітаємо переможниць і лауреаток конкурсу! Хай цей конкурс стане для вас новою сторінкою вашого життя! Бажаємо ще багато перемог і здобутків!

Категорія: Новини
Оберіть мову