21 січня 2021 року слухачі курсів підвищення кваліфікації вчителів англійської мови КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» та фахівці навчально-методичної лабораторії іноземних мов академії долучилися до онлайн-форуму для вчителів «Virtual teaching: skill of the future?», організованого Британською Радою в Україні спільно з Міністерством освіти і науки України.

21 січня 2021 року слухачі курсів підвищення кваліфікації вчителів англійської мови КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» та фахівці навчально-методичної лабораторії іноземних мов академії  долучилися до онлайн-форуму для вчителів «Virtual teaching: skill of the future?», організованого Британською Радою в Україні спільно з Міністерством освіти і науки України.

Мета заходу – обмін найкращими практиками, практичними ідеями, перспективами у викладанні англійської мови.

На форум було запрошено експертів із навчання англійської мови. Під час дискусії вони поділися своїми думками щодо віртуального / дистанційного навчання та допомогли вчителям поглянути по-новому на навчання учнів англійської мови, основну увагу зосередили  на тому, як зробити віртуальний урок інтерактивним та цікавим для учнів.

Категорія: Новини
Оберіть мову