8 грудня 2020 року в межах участі в чесько-українському проєкті «Зміни педагогічних факультетів та університетів у 21 столітті» Ольга Миколаївна Худенко, кандидатка педагогічних наук, старша викладачка кафедри теорії й методики викладання навчальних дисциплін КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», провела семінар «Написання проєктів».

8 грудня 2020 року в межах участі в чесько-українському проєкті «Зміни педагогічних факультетів та університетів у 21 столітті» Ольга Миколаївна Худенко, кандидатка педагогічних наук, старша викладачка кафедри теорії й методики викладання навчальних дисциплін КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», провела семінар «Написання проєктів». Учасниками заходу стали науково-педагогічні й педагогічні працівники академії.

Ольга Миколаївна поділилася знаннями і досвідом, здобутими в онлайн-курсі від провідних фахівців Університету імені Масарика та Університету імені Томаші Баті (Чеська Республіка).

Спікерка розкрила сутність проєктного підходу в галузі науки й освіти, що слід вважати проєктом, а що ні, зміст проєктного циклу.

Категорія: Новини
Оберіть мову