10 листопада 2020 року відбувся онлайн-семінар на платформі Zoom з теми: «Технології викладання інтегрованих навчальних предметів у другому класі науково-педагогічного проєкту «Інтелект України».

10 листопада 2020 року  відбувся онлайн-семінар на платформі Zoom з теми: «Технології викладання інтегрованих навчальних предметів  у другому класі науково-педагогічного проєкту  «Інтелект України».

Координатор проєкту в Херсонській  області Слободенюк Лідія Іванівна,  доцентка кафедри теорії й методики виховання, психології та інклюзивної освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти»  розкрила теоретичну складову питання щодо  використання  технологій повного засвоєння знань науково-педагогічного проєкту «Інтелект України» та акцентувала увагу на необхідності  впровадження інноваційних технологій під час роботи з дітьми молодшого шкільного віку.

Вовченко Лариса Павлівна, учитель-коуч Херсонської гімназії  № 1 Херсонської міської ради поділилась своїми практичними наробками щодо  викладання інтегрованого навчального предмета «Українська мова. Читання» у другому класі, зокрема, показала алгоритм побудови, типові методи та навчальні технології   поліфункціонального мовного уроку в початкових класах, що навчаються за науково-педагогічним проєктом «Інтелект України».

Учасники семінару активно обговорювали питання  оцінювання учнів 2-х проєктних класів та обмінювалися напрацьованим досвідом роботи.

У заході взяли участь  заступники директорів та   вчителі 2-х класів, що працюють за науково-педагогічним проєктом «Інтелект України» в Херсонській області.

Категорія: Новини
Оберіть мову