01 липня 2020 року відбувся єдиний вступний іспит (ЄВІ) з іноземних мов для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня вищої освіти (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста).

01 липня 2020 року відбувся єдиний вступний іспит (ЄВІ) з іноземних мов для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня вищої освіти (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста).

Основна сесія єдиного вступного іспиту з іноземних мов проведена у дві зміни. Початок першої зміни – о 10:00, другої – о 14:00.

У Херсонській області працювали 5 пунктів проведення ЄВІ: ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», Херсонський національний технічний університет, Херсонська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 54 з поглибленим вивченням іспанської та інших іноземних мов Херсонської міської ради, Херсонська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 55 Херсонської міської ради, Херсонська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №27 з поглибленим вивченням інформатики та іноземних мов Херсонської міської ради.

Для проходження ЄВІ були зареєстровані 1829 осіб, з’явилися 1401 учасник.

На пунктах працювали 320 педагогічних працівників (відповідальні за пункти, інструктори, чергові), 10 працівників ДСО при МВС. Контроль за проведенням ЄВІ здійснювали 10 уповноважених осіб Українського центру оцінювання якості освіти.

На складання єдиного вступного іспиту з іноземної мови було відведено 60 хвилин. Загальна кількість завдань – 42. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання тесту, – 42.

З 02 липня 2020 року можна ознайомитися з тестовими зошитами ЄВІ та правильними відповідями до завдань у розділі «Учаснику вступних випробувань» на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Результати основної сесії ЄВІ буде розміщено на інформаційних сторінках вступників «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ» не пізніше 14 календарних днів з дня їх проведення.

Особи, які не змогли взяти участь в основній сесії єдиного вступного іспиту через причини, які не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі в додатковій сесії. Для цього необхідно упродовж 3 календарних днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та відповідну заяву.

Категорія: Новини
Оберіть мову