25 червня 2020 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з математики.

25 червня 2020 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з математики.

У Херсонській області зареєстровано 4998 осіб для тестування з математики. На пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання (ППЗНО) з’явилося 4006 учасників, що складає 80,15 % від загальної кількості зареєстрованих.

Працювали 24 пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання: 12 ППЗНО – у м. Херсоні; 1 ППЗНО – у м. Олешки; 2 ППЗНО – у м. Каховці; 3 ППЗНО – у м. Новій Каховці; 2 ППЗНО – у м. Генічеську, 2 ППЗНО – у м. Бериславі, 2 ППЗНО – у м. Голій Пристані.

На ППЗНО працювали 912 педагогічних працівників (відповідальні, інструктори, чергові), 24 працівники ДСО при МВС. Здійснювали контроль за проведенням зовнішнього незалежного оцінювання 24 уповноважені особи Українського центру оцінювання якості освіти.

На виконання сертифікаційної роботи з математики було відведено 180 хвилин. Сертифікаційна робота з математики налічує 35 завдань різних форм: з вибором однієї правильної відповіді (20 завдань), на встановлення відповідності (4 завдання), відкритої форми з короткою (8 завдань) та розгорнутою (3 завдання) відповіддю. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання, – 62. .Результат виконання всієї сертифікаційної роботи можна буде використати під час вступу до закладів вищої освіти.

Відповіді до завдань тестів з математики будуть розміщені 26 червня 2020 року на сайті Українського центру оцінювання якості освіти в розділі «Визначення результатів ЗНО».

У процесі визначення результатів зовнішнього незалежного оцінювання за шкалою 100-200 балів буде встановлено поріг «склав/не склав» – мінімальний тестовий бал, який за виконання сертифікаційної роботи може отримати учасник з мінімальним рівнем знань. На основі тестового бала кожного учасника, який подолав поріг «склав/не склав», буде визначено його рейтингову оцінку за шкалою 100-200 балів.

Результати зовнішнього незалежного оцінювання з математики будуть оголошені не пізніше 17 липня 2020 року.

Учасники зовнішнього незалежного оцінювання, які не змогли взяти участь в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання з математики через причини, які не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі в додатковій сесії. Для цього необхідно протягом 5 робочих днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру, у якому проходили реєстрацію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та відповідну заяву.

Категорія: Новини
Оберіть мову