10 червня 2020 року відбувся онлайн-семінар для вчителів української мови і літератури з теми «Інформаційно-цифрова компетентність сучасного вчителя: розвиваємо себе та учнів (плейкасти, інтерактивні плакати)» на платформі ZOOM, організована працівниками навчально-методичної лабораторії української мови.

10 червня 2020 року відбувся онлайн-семінар для вчителів української мови і літератури з теми «Інформаційно-цифрова компетентність сучасного вчителя: розвиваємо себе та учнів (плейкасти, інтерактивні плакати)» на платформі ZOOM, організована працівниками навчально-методичної лабораторії української мови. Відкрила семінар кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії й методики викладання навчальних дисциплін Людмила Марецька, яка подякувала вчителям за активну участь в онлайн-заходах, які проводить лабораторія, та анонсувала заходи, які ще відбуватимуться на цьому та наступному тижні.

Кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри теорії й методики викладання навчальних дисциплін КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Ольга Худенко ознайомила учасників заходу з онлайн-ресурсами  WordCloud.pro та Thinglink.com. Відразу ж практично навчалися створювати хмари слів та інтерактивні плакати й багатьом це вдалося зробити ще під час заходу. Залишилося тепер тільки використовувати набуті знання й навички на практиці. Виконану практичну роботу (інтерактивний плакат зі щонайменше трьома покликаннями) учасники мають надіслати організаторам на google-диск і тільки після цього матимуть можливість отримати сертифікати.

Категорія: Новини
Оберіть мову