В освітніх закладах Херсонщини триває підготовка до зовнішнього незалежного оцінювання. 29 травня 2020 року з використанням програмного засобу Zoom навчально-методична лабораторія української мови і літератури КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» провела онлайн-зустріч з екзаменаторами – учителями української мови і літератури, які будуть залучені до перевірки відкритої частини завдань ЗНО з української мови і літератури.

В освітніх закладах Херсонщини триває підготовка до зовнішнього незалежного оцінювання. 29 травня 2020 року з використанням програмного засобу Zoom навчально-методична лабораторія української мови і літератури КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» провела онлайн-зустріч з екзаменаторами – учителями української мови і літератури, які будуть залучені до перевірки відкритої частини завдань ЗНО з української мови і літератури. Усього цьогоріч працюватимуть 5 груп (54 екзаменатори), у складі яких – учителі української мови і літератури закладів освіти м.Херсона, Нової Каховки, Скадовська та Білозерського, Олешківського районів.

Світлана Одайник, кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри педагогіки й менеджменту освіти, проректор з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», вітаючи учасників заходу з початком підготовчої роботи на пункті перевірки, підкреслила важливість якісної підготовки працівників до проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Людмила Марецька, кандидат педагогічних наук, завідувач навчально-методичної лабораторії української мови і літератури, проаналізувала проблемні питання перевірки робіт учасників ЗНО з української мови минулого року та звернула увагу екзаменаторів на особливості перевірки бланків б відповідно до критеріїв 2020 року.

Ганна Чух, методист навчально-методичної лабораторії української мови і літератури, зосередила увагу учасників онлайн-зустрічі на деяких аспектах підготовки вчителя та учня до створення власного висловлення.

Організаторами заходу анонсовано подальші зустрічі вчителів області з авторами підручників і посібників для підготовки до ЗНО української мови і літератури.

Категорія: Новини
Оберіть мову