24 квітня 2020 року відбулося онлайн засідання вченої ради Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради.

24 квітня 2020 року відбулося онлайн засідання вченої ради Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради. На засіданні було розглянуто та ухвалено рішення з важливих питань щодо діяльності закладу.

Заслухавши та обговоривши інформацію доповідачів: Анатолія Миколайовича Зубка – ректора академії, доктора філософії, професора; Ірини Ярославівни Жорової – першого проректора, доктора педагогічних наук, доцента; Лідії Іванівни Слободенюк – проректора з навчально-методичної роботи, кандидата психологічних наук, доцента, – вчена рада ухвалила рішення щодо особливостей організації освітнього процесу з використанням дистанційних технологій у Комунальному вищому навчальному закладі «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради.

Рішенням вченої ради схвалено Положення про організацію підвищення кваліфікації керівних і педагогічних кадрів, навчально-допоміжного персоналу в галузі освіти за очно-дистанційною (дистанційною) формою навчання  у Комунальному вищому навчальному закладі «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради; затверджено нову форму документів про підвищення кваліфікації педагогічних кадрів (свідоцтво та сертифікат), що видаються КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти».

Вчена рада ухвалила рішення щодо рекомендації до друку та надання грифу КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» науково-методичним та навчальним виданням науково-педагогічних працівників академії та педагогів області, у тому числі програмам для курсів з підготовки учнів до складання ЗНО в межах реалізації обласного освітнього проєкту «Крок до Херсонського ВИШу».

Категорія: Новини
Оберіть мову