Нині перед учителями української мови і літератури, як і перед усією педагогічною спільнотою постали нові виклики: як організувати навчання для учнів дистанційно.

Нині перед учителями української мови і літератури, як і перед усією педагогічною спільнотою постали нові виклики: як організувати навчання для учнів  дистанційно. Як зробити його ефективним? Яку технологію обрати? Де навчитися самим користуватися онлайн ресурсами? Як не загубити під час навчання «на відстані» жодного учня?

Про ці та інші питання йшлося під час онлайн консультації для вчителів української мови і літератури Херсонської області з теми «Дистанційне навчання: як не заблукати в тенетах можливостей», яка відбулася 15 квітня 2020 року на платформі Zoom та зібрала 98 учасників.

Організували та провели онлайн зустріч завідувач навчально-методичної лабораторії української мови і літератури КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Людмила Марецька та методист лабораторії Ганна Чух.

Учасники мали можливість у чаті ставити актуальні запитання, висловлювати певні пропозиції та побажання щодо тематичного наповнення подальших онлайн консультацій. Було визначено, що під час наступної зустрічі йтиме мова про лайфхаки для дистанційного навчання української мови і літератури.

Категорія: Новини
Оберіть мову