18 грудня 2019 року на базі Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради відбулася зустріч співробітників відділу навчання української мови та літератури Інституту педагогіки НАПН України, докторів педагогічних наук, професорів Голуб Ніни Борисівни та Горошкіної Олени Миколаївни з викладачами академії та вчителями української мови і літератури Херсонської області й міста Херсона.

18 грудня 2019 року на базі Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради відбулася зустріч співробітників відділу навчання української мови та літератури Інституту педагогіки НАПН України, докторів педагогічних наук, професорів Голуб Ніни Борисівни та Горошкіної Олени Миколаївни з викладачами академії та вчителями української мови і літератури Херсонської області й міста Херсона. Захід відбувся в межах угоди про співпрацю між Інститутом педагогіки НАПН України й КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти».

Саме під час цієї зустрічі було вперше репрезентовано вчительській спільноті «Концепцію навчання української мови учнів ліцею», яка щойно вийшла з друку (вид-во «Педагогічна думка»), а також лінійку підручників з української мови авторства Ніни Голуб і Олени Горошкіної, за якими працюють і вчителі Херсонських закладів освіти.

До участі в зустрічі було запрошено й Марію Іванівну Пентилюк, доктора педагогічних наук, професора Херсонського державного університету, яка багато років плідно співпрацює з відділом навчання української мови та літератури Інституту педагогіки НАПН України та особисто з Ніною Голуб та Оленою Горошкіною.

Щиро дякуємо нашим мовознавцям за увагу до вчителів української мови і літератури області, за рекомендації та ідеї щодо організації сучасного процесу вивчення української мови!

Категорія: Новини
Оберіть мову