10-12 жовтня 2019 року група керівників освітніх закладів Херсонщини межах проходження управлінської практики відвідали Одеську загальноосвітню школу № 72 І-ІІІ ступенів Одеської міської ради Одеської області.

10-12 жовтня 2019 року група керівників освітніх закладів  Херсонщини  межах проходження управлінської практики відвідали Одеську загальноосвітню школу № 72 І-ІІІ ступенів Одеської міської ради Одеської області.

Лідія Василівна Борисюк, директор закладу, ознайомила херсонських колег з умовами якісної реалізації Концепції «Нова українська школа» в сучасному закладі освіти: цікавим виявився досвід роботи в межах проекту «На крилах успіху», проектна діяльність на уроках та у позаурочний час. Педагоги дізналися про особливості роботи над шкільною методичною проблемою «Створення ефективної системи методичної роботи в умовах реалізації державних освітніх стандартів, модернізації та інноваційного розвитку освіти».

На базі цього ж освітнього закладу відбулася зустріч з Миколою Миколайовичем Палтишевим, Народним учителем СРСР. Відомий педагог розповів про особливості організації та проведення вступних уроків до теми,  звичайних  уроків  відпрацювання основних знань і вмінь та узагальнювальних уроків,  де здійснюється систематизація вивченого матеріалу. Особливу увагу Микола Миколайович приділив системі створення листів-опитувальників.

Керівники закладів освіти Херсонщини відзначили  творчий підхід до педагогічної діяльності одеських управлінців та педагогів. Зустріч з М.М. Палтишевим надихнула директорів та заступників директорів з навчально-виховної роботи на творчий підхід до організації освітнього процесу в школі.

 

Категорія: Новини
Оберіть мову