08 жовтня 2019 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбулася регіональна нарада за підсумками проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2019 році в Херсонській області.

08 жовтня 2019 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбулася регіональна нарада за підсумками проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2019 році в Херсонській області.

Організатори – Херсонський регіональний центр оцінювання якості освіти, Департамент освіти, науки та молоді Херсонської обласної державної адміністрації, Комунальний вищий навчальний заклад «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради.

У роботі наради взяли участь відповідальні за проведення ЗНО в окрузі проведення зовнішнього незалежного оцінювання, відповідальні за пункти проведення ЗНО в м. Херсоні; керівники закладів фахової передвищої освіти та професійної (професійно-технічної) освіти Херсонської області.

Євген Анатолійович Криницький – директор Департаменту освіти, науки та молоді Херсонської обласної державної адміністрації привітав учасників наради, побажав усім плідної роботи та наголосив на важливості вироблення заходів щодо поліпшення якості освіти у регіоні.

Максим Юрійович Кирпенко – директор Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти, висвітлив підсумки проведення в 2019 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, у Херсонській області.

Світлана Федорівна Одайник – кандидат педагогічних наук, доцент, проректор з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» розповіла про регіональний експрес-аналіз результатів учасників ЗНО з Херсонської області.

Людмила Миколаївна Назаренко – заступник директора Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти, провела з учасниками наради відкриту дискусію щодо механізмів взаємодії Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти з органами управління освітою, керівниками закладів освіти.

Учасники конференції підбили підсумки та внесли пропозиції щодо поліпшення якості результатів зовнішнього незалежного оцінювання в Херсонській області.

Категорія: Новини
Оберіть мову