04 червня 2019 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з історії України, на яке в Херсонській області зареєстровано 6593 випускники.

04 червня 2019 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з історії України, на яке в Херсонській області зареєстровано 6593 випускники.

У зовнішньому незалежному оцінюванні з історії України взяли участь 6342 учасники, що складає 96 %від загальної кількості зареєстрованих.

Працювали 28 пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання (ППЗНО): 13 ППЗНО – в м. Херсоні; 3 ППЗНО – у м. Новій Каховці; 2 ППЗНО – у м. Олешки; 3 ППЗНО – у м. Каховці; 2 ППЗНО – у м. Бериславі; 2 ППЗНО – у м. Генічеську; 1 ППЗНО – у смт. Велика Олександрівка; 2 ППЗНО – у м. Гола Пристань.

На ППЗНО працювали 1096 педагогічних працівників (відповідальні, інструктори, чергові), 28 працівників ДСО при МВС. Здійснювали контроль за проведенням зовнішнього незалежного оцінювання 28 уповноважених осіб Українського центру оцінювання якості освіти.

Відповіді до завдань тестів з історії України будуть розміщені 05 червня 2019 року на сайті Українського центру оцінювання якості освіти у розділі «Визначення результатів ЗНО».

Результати зовнішнього незалежного оцінювання з історії України будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників до 25 червня 2019 року.

Сертифікаційна робота з історії України містить 60 завдань. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання, – 94. На виконання сертифікаційної роботи було відведено 150 хвилин.

Робота складається з двох частин:

  • Частина 1 «Історія України ХХ – початку ХХІ ст.» містить 30 завдань різних форм. Відповіді на ці завдання позначаються та записуються в бланку відповідей А. Результат виконання цих завдань буде зараховано як результат державної підсумкової атестації.
  • Частина 2 «Історія України від найдавніших часів до кінця ХІХ ст.» містить 30 завдань різних форм. Відповіді на ці завдання позначаються та записуються в бланку відповідей А.

Результат виконання завдань частин 1 і 2 можна буде використати під час вступу до закладів вищої освіти.

Категорія: Новини
Оберіть мову