17 березня 2019 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбулося відкриття LVI Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики.

17 березня 2019 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбулося відкриття LVI Всеукраїнської учнівської олімпіади з  фізики.

До Таврійського краю прибуло 26 команд, а це 160 учасників і 39 керівників груп із усіх куточків України. З вітальним словом до присутніх звернувся  ректор КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», заступник голови оргкомітету Анатолій Миколайович Зубко. Він наголосив на значних успіхах обдарованої молоді України в різних інтелектуальних конкурсах та побажав удачі й наснаги учасникам олімпіади.

Плідної роботи олімпійцям побажали головний науковий співробітник Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Борис Георгійович Кремінський.

Досягти найкращих результатів у змаганнях побажав юним учасникам  олімпіади голова журі Анісімов Ігор Олексійович, декан Київського національного університету імені Тараса Шевченка, професор, доктор фізико-математичних наук.

Гостей  вітали педагогічний і дитячий колективи Дитячої музичної школи №4 м. Херсона на чолі з директором Кузьменком Олександром Вікторовичем.

Попереду – дні напруженої, але цікавої роботи, складних  олімпіадних  випробувань, а найголовніше – дні плідного спілкування, інтелектуального та культурного збагачення.

Необхідні умови для та перебування в Херсонській області та участі у змаганнях учасників олімпіади створено в Херсонському ліцеї Херсонської обласної ради, який очолює Рябуха Михайло Іванович.

Переможців олімпіади назвуть 22 березня, тоді ж відбудеться й урочисте нагородження.

Щиросердно бажаємо всім учасникам олімпіади волі до перемоги, оптимізму, віри у власні здібності та незабутніх вражень від нашого міста.

Категорія: Новини
Оберіть мову