01 березня 2019 року в Комунальному вищому навчальному закладі «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради відбулося урочисте вручення дипломів третьому випуску магістрів зі спеціальності «Менеджмент» спеціалізації «Управління навчальним закладом».

01 березня 2019 року в Комунальному вищому навчальному закладі «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради відбулося урочисте вручення дипломів третьому випуску магістрів зі спеціальності «Менеджмент» спеціалізації «Управління навчальним закладом».

Протягом 1,5 років навчання випускники засвоїли знання з аудиту й оцінювання управлінської діяльності, інноваційного менеджменту в навчальному закладі, управління інформаційними зв’язками і навчальною та виховною діяльністю, управління персоналом, фінансово-економічних та правових аспектів управління навчальним закладом та багато іншого. Під час проходження виробничої (управлінської) практики в закладах освіти Херсонщини студенти отримали навички виконання загальних функцій управління.

Урочистості з нагоди вручення дипломів офіційно відкрив ректор академії, професор Анатолій Миколайович Зубко, який привітав випускників і наголосив на тому, що з’явилася нова генерація дипломованих магістрів, менеджерів освіти, які будуть працювати задля процвітання нашої країни.

Випускникам дипломи вручали ректор академії професор Анатолій Миколайович Зубко, доктор медичних наук, заслужений лікар України, депутат Херсонської обласної ради Ромаскевич Юрій Олексійович та заслужений журналіст України, генеральний директор телеканала «Твій+» Кравченко Лариса Львівна.

До привітального слова були запрошені гості академії. Доктор медичних наук, заслужений лікар України, депутат Херсонської обласної ради Ромаскевич Юрій Олексійович відзначив, що на сьогодні існує гостра потреба у висококваліфікованих кадрах, компетентних управлінцях в закладах освіти міста та області. Заслужений журналіст України, генеральний директор телеканала «Твій+» Кравченко Лариса Львівна привітала студентів із завершенням навчання та приєднанням до Європейської когорти студентського братства.

Дипломи освітнього ступеню «Магістр» з відзнакою отримали 6 випускників, дипломи освітнього ступеню «Магістр» – 19 випускників магістратури.

До привітань приєдналися викладачі академії: кандидат педагогічних наук, доцент Туркот Тетяна Іванівна й кандидат педагогічних наук, доцент Філончук Зоя Володимирівна, які подякували випускникам за їхнє наполегливе ставлення до навчання, витримку, розповіли про подальші можливості продовження навчання.

Фінальним акордом урочистостей стало вручення студентам І курсу, які закінчать навчання в 2020 році, сови як втілення пізнання, проникливості, мудрості. Магістри-випускники Бойчук Марія Анатоліївна та Перепелиця Інга Вікторівна передали цей символ студенту І курсу магістратури за спеціальністю «Менеджмент» Гайчеву Павлу Васильовичу.

Академія пишається своїми випускниками й щиро бажає не втрачати амбіцій, наполегливості, студентської легкості, енергії, віри в себе і у свої можливості, з впевненістю відкривати двері в майбутнє і досягати всіх поставлених цілей!

Категорія: Новини
Оберіть мову