Час перед Різдвом – найкращий час для добрих справ! 28 грудня 2018 року в КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» слухачі курсів підвищення кваліфікації та працівники академії зробили благодійну справу – подарували візочок дитині з інвалідністю – Єгорові Жмурову.

Час перед Різдвом – найкращий  час для добрих справ!

28 грудня 2018 року в КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» слухачі курсів підвищення кваліфікації та працівники академії зробили благодійну справу – подарували візочок дитині з інвалідністю – Єгорові Жмурову. Ця акція відбулася завдяки ініціативі ректора академії, доктора філософії, професора Анатолія Миколайовича Зубка, який розповів учителям про скрутне становище, у яке потрапив Єгор через проблеми зі здоров’ям. Історія про хлопчину, який гарно навчається, але не має можливості ходити (до школи Єгора носила мама на руках!), не залишила байдужим нікого.

Завдяки людській доброті, милосердю, відкритим серцям наших учителів кошти було зібрано й придбано візочок. Усі були зворушені тим, як приємно було Єгорові, що скільки людей думали про нього, підтримали його, щиро бажали йому швидкого одужання. Пісня про людське милосердя, яку виконав Єгор у подарунок благодійникам, розчулила всіх присутніх, а слова цієї пісні змусили нас, здорових і щасливих людей, задуматися над тим, скільки є ще таких людей, які потребують нашої допомоги, уваги, підтримки.

Від слухачів курсів підвищення кваліфікації до Єгора звернулася Лілія Василівна Доценко, учитель української мови і літератури, яка змогла підібрати щирі слова, що сподіваємося, вселили в душу хлопчини оптимізм, віру й надію на одужання, терпіння гідно знести випробування, яке випало на його долю. Також дитині вручили альбом з листами від учителів, де кожен міг написати Єгорові щось особисте, підтримати його, розвеселити, надихнути.

Анатолій Миколайович Зубко висловив Єгорові своє захоплення його мужністю, терпінням, тим, що він не здається, навчається, розвивається, активно живе. І в цьому, звісно, величезна заслуга його матусі. Також ректор академії щиро подякував учителям за їхню небайдужість і висловив упевненість у тому, що такі акції стануть традиційними.

Підтримати  благодійників і Єгора прийшов Юрій Геннадійович Рожков, депутат херсонської обласної ради, який, до речі, був нагороджений знаком «Ангел Добра» за його добрі справи, адже сума його благодійності за рік становить 2 млн. 700 тис. грн!!!

Сподіваємося, що всі, хто був присутнім на цій зустрічі, цього дня переосмислили своє життя, бачення навколишнього світу, зрозуміли, що для того, щоб світ навколо нас став добрішим, потрібно стати добрішими й нам. Не хай людей з великим, щедрим і добрим серцем буде побільше!

Категорія: Новини
Оберіть мову