12 жовтня 2018 року слухачі курсів підвищення кваліфікації вихователів закладів дошкільної освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» в межах навчальної практики відвідали Херсонський дитячий ясла-садок № 64 Херсонської міської ради (директор Наталя Вікторівна Нікітченко).

12 жовтня 2018 року слухачі курсів підвищення кваліфікації  вихователів закладів дошкільної освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» в межах навчальної практики відвідали Херсонський дитячий ясласадок 64 Херсонської міської ради (директор Наталя Вікторівна Нікітченко).

Педагогічний колектив закладу дошкільної освіти поділився досвідом організації освітнього процесу з використанням технології розвивальних ігор В.В. Воскобовича. Вихователі продемонстрували як за допомогою цієї технології в педагогічному процесі легко перейти від звичних занять із дітьми до пізнавальної ігрової діяльності, як гра стимулює вияв творчих здібностей дитини, створює умови для його особистого розвитку, викликає в дітей радість, емоційне піднесення та збагачує уявлення, сприяє розвитку пам’яті, уваги, мислення.

Педагоги закладу та слухачі курсів поділилися враженнями від переглянутих занять  та обмінялися досвідом, як саме викликати інтерес у дітей до освітнього процесу й перетворити групу дошкільників із пасивних спостерігачів на активних учасників організованої пізнавальної діяльності.

Категорія: Новини
Оберіть мову