18 вересня 2018 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбулася регіональна конференція за підсумками проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року в Херсонській області.

18 вересня 2018 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбулася регіональна конференція за підсумками проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року в Херсонській області.
Організатори – Херсонський регіональний центр оцінювання якості освіти, Комунальний вищий навчальний заклад «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради.

У роботі конференції взяли участь відповідальні за проведення ЗНО в окрузі проведення зовнішнього незалежного оцінювання, відповідальні за пункти проведення ЗНО, заступники директорів закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації та закладів професійно-технічної освіти Херсонської області.

Анатолій Миколайович Зубко, ректор КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», доктор філософії, професор привітав учасників конференції та наголосив на важливості вироблення заходів щодо поліпшення якості освіти в регіоні.

Ніна Іванівна Левенець, заступник директора Департаменту освіти, науки та молоді – начальник управління дошкільної, повної загальної середньої та спеціальної освіти Херсонської обласної державної адміністрації побажала учасникам конференції плідної роботи та акцентувала увагу присутніх на результатах державної підсумкової атестації учнів (вихованців) у системі загальної середньої освіти в формі ЗНО в 2018 році.

Максим Юрійович Кирпенко, директор Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти, доповів про підсумки зовнішнього незалежного оцінювання та державної підсумкової атестації 2018 року в Херсонській області, а також презентував інформаційно-методичний бюлетень Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Світлана Федорівна Одайник, кандидат педагогічних наук, доцент, проректор з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» розповіла про проведений навчально-методичною лабораторією зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти регіональний експрес-аналіз результатів ЗНО у закладах освіти Херсонської області.

Людмила Миколаївна Назаренко, заступник директора Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти, провела з учасниками конференції відкриту дискусію щодо механізмів взаємодії Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти з органами управління освітою, керівниками закладів освіти.

Учасники конференції підбили підсумки та внесли пропозиції щодо поліпшення якості результатів зовнішнього незалежного оцінювання у Херсонській області.

Категорія: Новини
Оберіть мову