13 липня 2018 року відбулося єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ) – форма вступного випробування з права та загальних навчальних правничих компетентностей для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня вищої освіти.

13 липня 2018 року відбулося єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ) – форма вступного випробування з права та загальних навчальних правничих компетентностей для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня вищої освіти (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста), що передбачає використання організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання для вступників за спеціальностями 081 «Право» та 293 «Міжнародне право».

У Херсонській області працював 1 пункт проведення ЄФВВ на базі ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет».

Для проходження ЄФВВ були зареєстровані 218 осіб, з’явилося 196 учасників, що складає 89,9 % від кількості зареєстрованих.

На пунктах працювали 88 педагогічних працівників (відповідальний за пункт, інструктори, чергові), 1 працівник ДСО при МВС. Контроль за проведенням зовнішнього незалежного оцінювання здійснювала 1 уповноважена особа Українського центру оцінювання якості освіти.

14 липня 2018 року можна ознайомитися з тестовими зошитами ЄФВВ та правильними відповідями до завдань у розділі «ЗНО для магістрів» на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

На виконання ЄФВВ було відведено 200 хвилин. Робота складається з двох блоків: тесту загальних навчальних правничих компетентностей (ТЗНПК) і тесту з восьми базових правничих дисциплін (Право). Блок «ТЗНПК» містить 30 завдань, на їх виконання було відведено 75 хвилин, блок «Право» містить 100 завдань, на їх виконання було відведено 125 хвилин.

Результати основної сесії ЄФВВ будуть розміщені на інформаційних сторінках вступників «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ» не пізніше 14 календарних днів з дня їх проведення.

Категорія: Новини
Оберіть мову