01 червня 2018 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з англійської мови.

01 червня 2018 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з англійської мови.

У Херсонській області під час ЗНО з англійської мови працювали 10 пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання (ППЗНО): 6 ППЗНО – в м. Херсоні; 3 ППЗНО – у м. Новій Каховці; 1 ППЗНО – у м. Олешки.

Цього року тест з англійської мови мали намір складати 2238 абітурієнтів. На ЗНО з’явилося 2092 учасники, що складає 93,47% від кількості зареєстрованих осіб.

На ППЗНО працювали: 371 педагогічний працівник (відповідальні, інструктори, чергові), 10 працівників ДСО при МВС. Контроль за проведенням зовнішнього незалежного оцінювання здійснювали 10 уповноважених осіб Українського центру оцінювання якості освіти.

Відповіді до завдань тестів з англійської мови будуть розміщені 02 червня 2018 року на сайті Українського центру оцінювання якості освіти у розділі «Визначення результатів ЗНО».

Очікується, що результати тестування з англійської мови будуть оприлюднені до 15 червня 2018 року.

Сертифікаційна робота з англійської мови містить 59 завдань. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання, – 72. На виконання сертифікаційної роботи відведено 150 хвилин. Робота складається з чотирьох частин:

Частина «Розуміння мови на слух (аудіювання)» (Tasks 1-3) містить 16 завдань різних форм. Відповіді на ці завдання треба позначити в бланку відповідей А.
Частина «Читання» (Tasks 4-7) містить 22 завдання різних форм. Відповіді на ці завдання позначаються в бланку відповідей А.
Частина «Використання мови» (Task 8 і Task 9) містить 20 завдань. Відповіді на ці завдання позначаються в бланку відповідей А.
Частина «Письмо» містить одне завдання відкритої форми. Відповідь на це завдання записується в бланку відповідей Б.

Результат виконання всіх завдань буде зараховано як результат державної підсумкової атестації за освітній рівень повної загальної середньої освіти для випускників старшої школи закладів освіти 2018 року (за вибором випускника), які вивчали англійську мову на профільному рівні, та буде використано під час прийому до закладів вищої освіти.
Результат виконання завдань Tasks 1-3 частини «Розуміння мови на слух (аудіювання)», Tasks 4-6 частини «Читання», Task 9 частини «Використання мови» та частини «Письмо» буде зараховано як результат державної підсумкової атестації за освітній рівень повної загальної середньої освіти для випускників старшої школи закладів освіти 2018 року (за вибором випускника), які вивчали англійську мову на рівні стандарту або академічному рівні.

Категорія: Новини
Оберіть мову