17 квітня 2018 року слухачі курсів підвищення кваліфікації заступників директорів із навчально-виховної роботи стали учасниками майстер-класу «Використання програми iSpring Suite для розробки електронних освітніх ресурсів»

Майстер-клас «Використання програми iSpring Suite для розробки електронних освітніх ресурсів»

17  квітня  2018  року  слухачі  курсів підвищення кваліфікації заступників директорів із навчально-виховної роботи стали учасниками майстер-класу «Використання програми iSpring Suite для розробки електронних освітніх ресурсів». Його провів на базі Комунального вищого навчального закладу  «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради Сергій Васильович Чхало — заступник директора з навчально-виховної роботи Іщенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Великоолександрівського району.

Сергій Васильович  ознайомив присутніх із програмним комплексом iSpring Suite як засобом індивідуалізації навчання; презентував авторські електронні ресурси.  Учасники майстер-класу  дізналися про можливості створення навчальних курсів за допомогою  програми iSpring Suite в Microsoft Office PowerPoint: інтерактивних тестів, інтерактивної книги з аудіовізуальним супроводом, глосарію та каталогів. Усі  переконалися, що програма iSpring Suite може стати ефективним дидактичним інструментом для кожного вчителя.

Учасники майстер-класу відзначили, що сьогодні інформаційно-комунікаційна компетентність учителя, керівника освітнього закладу — це не просто сукупність знань, умінь, навичок, а й здатність орієнтуватися в сучасному інформаційному потоці, готовність до відбору інформаційних педагогічних засобів і ефективне їх використання в освітньому процесі.

Категорія: Новини
Оберіть мову