21 лютого 2018 року в КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» працівники академії та слухачі курсів підвищення кваліфікації відсвяткували Міжнародний день рідної мови

21 лютого 2018 року в КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» працівники академії та слухачі курсів підвищення кваліфікації відсвяткували Міжнародний день рідної мови. Підготували та провели святковий концерт з елементами квесту працівники навчально-методичної лабораторії української мови і літератури КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти».

Під час заходу було підбито підсумки проведення диктанту національної єдності «Без мови немає народу» й відзначено найкращу роботу, яку виконала Світлана Анатоліївна Литовченко, учитель початкових класів. Також учителі різних предметів мали можливість узяти участь у короткому «мовному інтенсивні» й перевірити міцність свого знання української мови, а переможці отримали в подарунок книги та гучні оплески від глядачів.

У святковій концертній програмі взяли участь учні Херсонської гімназії №1 Херсонської міської ради (колективи «Дженерал скул» і «Майбутнє України»), студентки Комунального вищого навчального закладу «Херсонське музичне училище» Херсонської обласної ради. Справжньою окрасою заходу був виступ учителя української мови і літератури Херсонського академічного ліцею імені О.В.Мішукова Херсонської міської ради при ХДУ Ольги Миколаївни Гудими з віночком українських пісень.

Сподіваємося, що свято надовго запам’ятається нашим колегам та слухачам академії, а любов та повагу до рідної мови ми нестимемо з гідністю, як і належить патріотам своєї держави.

Категорія: Новини
Оберіть мову