08 лютого 2018 року навчально-методична лабораторія іноземних мов КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» в межах реалізації концепції Нової української школи провела для слухачів курсів підвищення кваліфікації вчителів англійської мови навчальне заняття у форматі тренінгу з теми «Формування комунікативних навичок учнів початкової школи»

08 лютого 2018 року навчально-методична лабораторія іноземних мов КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» в межах реалізації концепції Нової української школи провела для слухачів курсів підвищення кваліфікації вчителів англійської мови навчальне заняття у форматі тренінгу з теми «Формування комунікативних навичок учнів початкової школи».

Тренінг організувала і провела Марина Ігошева – завідувач навчально-методичної лабораторії іноземних мов спільно із учителями англійської мови, які працюють у пілотних класах початкової школи за автентичними підручниками «Quick minds» і «Smart junior».

Організатори заходу ставили собі за мету поділитися зі слухачами курсів підвищення кваліфікації вчителів англійської мови знаннями, набутими протягом двох сесій семінару-тренінгу вчителів у місті Біла Церква в межах експерименту «Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення початкової освіти в умовах реалізації нового Державного стандарту».

На початку тренінгу було розглянуто особливості викладання англійської мови молодших школярів у форматі концепції Нової української школи, а також ознайомлення слухачів курсів з пілотними підручниками, за якими викладається англійська мова в експериментальних класах.

Наталія Дембровська – учитель англійської мови Чорнобаївського навчально-виховного комплексу «загальноосвітнього навчального закладу-дошкільного навчального закладу» продемонструвала організацію уроку за матеріалами підручників «Quick minds» і «Smart junior». Учителі англійської мови опорного закладу Скадовського навчально-виховного закладу «Академічна гімназія» Ірина Живець і Марина Шкода розглянули прийоми формування іншомовного спілкування на уроках англійської мови в першому класі та запропонували до уваги слухачів курсів систему комунікативних вправ. Алла Мальченко – учитель англійської мови Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 27 з поглибленим вивченням інформатики та іноземних мов, провела з аудиторією слухачів фрагмент уроку за матеріалами пілотних підручників.

Категорія: Новини
Оберіть мову