30 жовтня 2017 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» розпочав свою роботу п’ятиденний методико-дидактичний семінар для вчителів німецької мови

У межах «Українсько-німецького року мов 2017-2018» восени 2017 року заплановано проведення методико-дидактичних семінарів для вчителів німецької мови Гете-Інститут в Україні за підтримки Міністерства освіти і науки України.

30 жовтня 2017 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» розпочав свою роботу п’ятиденний методико-дидактичний семінар для вчителів німецької мови з тем: «Викладання німецької мови з використанням цифрових мультимедійних засобів. Використання мобільних засобів у проектній роботі», «Викладання лінгвокраїнознавства – інновативні підходи на занятті німецької мови» та «Підготовка учнів до іспитів на рівнях А1- В2». У семінарі беруть участь 20 учителів німецької мови загальноосвітніх навчальних закладів міста Херсона та області.

Витрати на проїзд, проживання, харчування учасників семінару та навчально-методичні матеріали здійснює Гете-Інститут в Україні. Семінар проводять референти Гете-Інституту в Україні Вікторія Вострікова, Наталія Жданова.

Побажаємо учасникам семінару плідної співпраці та успіхів у здобутті нового досвіду!

 

 

Категорія: Новини
Оберіть мову