21-23 червня 2017 року в місті Києві в рамках реалізації проектних заходів Міністерства освіти і науки України за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) відбувся семінар для регіональних тренерів з теми «Методика викладання тренінгового курсу «Вчимося жити разом» у початковій школі».

21-23 червня 2017 року в місті Києві в рамках реалізації проектних заходів Міністерства освіти і науки України за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ)  відбувся семінар для регіональних тренерів з теми «Методика викладання тренінгового курсу «Вчимося жити разом» у початковій школі».

У роботі заходу взяли участь педагоги з 24 областей України та м. Києва. Представником від Херсонської області була Таміла Миколаївна Клюєва, завідувач науково-методичної лабораторії початкової освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти».

Протягом трьох днів плідної роботи Таміла Миколаївна отримала цінний теоретичний і практичний матеріал з теми проекту, була активним учасником демонстраційних уроків-тренінгів, відпрацювала запропоновані тренінгові активності, отримала сертифікат, набула досвід для подальшого навчання вчителів початкової школи щодо впровадження проекту «Вчимося жити разом».

Категорія: Новини
Оберіть мову