13-14 квітня 2017 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбувся обласний науково-практичний семінар з теми «Інтегровані уроки образотворчого мистецтва та технологій як ефективне середовище естетичного компоненту розвитку учнівської молоді».

13-14 квітня 2017 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбувся обласний науково-практичний семінар з теми «Інтегровані уроки образотворчого мистецтва та технологій як ефективне середовище естетичного компоненту розвитку учнівської молоді».

У роботі семінару взяли участь 27 педагогічних працівників загальноосвітніх навчальних закладів Херсонщини.

Застосовані інноваційні форми, методи і прийоми роботи були спрямовані на продуктивну діяльність з учителями щодо широкоформатного розгляду інтеграції уроків образотворчого мистецтва та технологій у навчальному процесі загальноосвітніх закладів.

Із учасниками семінару упродовж двох днів працювали Галина Михайлівна Гаврилюк, доктор філософії, завідувач науково-методичної лабораторії технологій і Наталія Володимирівна Шамбір, завідувач науково-методичної лабораторії дисциплін художньо-естетичного циклу КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти».

Творчий підхід до виконання завдань, зацікавленість та відповідальність в їх вирішенні дали змогу досягти учасникам семінару отриманих результатів.

 

 

 

Категорія: Новини
Оберіть мову