Шановні колеги, педагогічна спільното! Вважаю за потрібне довести до вашого відома важливу інформацію. 21 березня 2017 року на офіційному сайті Херсонської обласної ради було розміщено інформацію про начебто ненадання облраді Херсонською академією неперервної освіти кошторисної документації щодо створення санаторію-профілакторію. І як наслідок, постійна комісія з питань управління об’єктами комунальної власності перенесла розгляд питання щодо створення «Санаторію-профілакторію» Херсонської обласної ради

Шановні колеги, педагогічна спільното!

Вважаю за потрібне довести до вашого відома важливу інформацію. 21 березня 2017 року на офіційному сайті Херсонської обласної ради було розміщено інформацію про начебто ненадання облраді Херсонською академією неперервної освіти кошторисної документації щодо створення санаторію-профілакторію. І як наслідок, постійна комісія з питань управління об’єктами комунальної власності перенесла розгляд питання щодо створення «Санаторію-профілакторію» Херсонської обласної ради.

Повідомляю, що ця інформація є неправдивою. 20 лютого 2017 року в облраді зареєстровано на ім’я херсонського голови В. М. Мангера відповідно до рішення № 10 сесії 7-го скликання пакет документів академії, розроблених варіантів, зокрема й фінансових, щодо можливості функціонування санаторію-профілакторію.

Тож вважаю, що члени депутатської комісії свідомо не були проінформовані, що питання щодо створення санаторію-профілакторію є не тільки бажанням академії, а обумовлене зверненням більше, ніж 6000 освітян, що дасть можливість кожному працівникові освіти хоча б один раз на 5 років під час підвищення кваліфікації приділити увагу своєму здоров’ю. Так само й щодо того, що всі необхідні для розгляду документи стосовно санаторію-профілакторію знаходилися в облраді. Також інформуємо педагогічну спільноту, що приховування або надання членам комісії викривленої інформації, принаймні, що стосується академії, або зовсім замовчування її, є практикою певних осіб облради.

Усвідомлюю, що після оприлюднення цієї інформації будуть подальші спроби тиску на мене, як на керівника закладу. Шановні колеги, запевняю вас, що я ніколи не тримався і не тримаюсь за крісло, тому й надалі за підтримки голови облради, більшості депутатського корпусу буду діяти так, як і завжди, чого б це мені не коштувало – відстоювати права вчительства Херсонщини, як колег, як платників податків, як виборців, зокрема, й щодо відновлення не розграбованого, а збереженого обладнання санаторію-профілакторію.

Для достовірності інформації додаю сканкопію листа КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» від 06.02.2017 року №01/07-608 до Голови Херсонської обласної ради Мангера В.М. На листі міститься штамп про отримання наданих академією документів.

Ректор, професор А. М. Зубко

Категорія: Новини
Оберіть мову