15 грудня 2016 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» у режимі онлайн відбулося засідання навчально-методичної ради під головуванням ректора, доктора філософії, професора Анатолія Миколайовича Зубка

15 грудня 2016 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» у режимі онлайн відбулося засідання навчально-методичної ради під головуванням ректора, доктора філософії, професора Анатолія Миколайовича Зубка.

У межах заходу було затверджено план підвищення кваліфікації педагогічних працівників Херсонської області на 2017 рік і розглянуто актуальні питання, що турбують освітян Херсонщини.

Людмила Петрівна Марецька, завідувач науково-методичної лабораторії української мови і літератури, кандидат педагогічних наук і Катерина Вікторівна Мазаєва, завідувач науково-методичної лабораторії біології і основ здоров’я розповіли про результативність участі районних та міських загальноосвітніх навчальних закладів області в міжнародних та всеукраїнських конкурсах. Третє питання порядку денного «Про проведення апробації та моніторингових досліджень якості інтерактивного електронного посібника з курсу «Фінансова грамотність» висвітлила Зоя Володимирівна Філончук, завідувач науково-методичної лабораторії географії та економіки, кандидат педагогічних наук, доцент.

Заслухавши та обговоривши інформаційні довідки, навчально-методична рада ухвалила відповідні проекти рішень.

Члени ради також заслухали Галину Сергіївну Юзбашеву, завідувача науково-методичної лабораторії хімії, кандидата педагогічних наук, доцента, яка звітувала «Про виконання рішення № 1 засідання навчально-методичної ради від 18 червня 2015 року «Про організаційно-методичну діяльність РМК, керівників загальноосвітніх навчальних закладів, учителів щодо формування предметної компетентності на уроках хімії в Іванівському і Нижньосірогозькому районах». У результаті обговорення винесеного на розгляд питання, було ухвалено рішення зняти його з контролю навчально-методичної ради.

Підбиваючи підсумки, Лідія Іванівна Слободенюк, проректор з навчально-методичної роботи, кандидат психологічних наук, доцент, подякувала всім за плідну роботу і побажала працівникам педагогічної галузі нових ідей та успіхів у подальшій діяльності.

DSCF0299

DSCF0300

Категорія: Новини
Оберіть мову