03 листопада 2016 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбувся майстер-клас «Школа і мозок» видатного педагога сучасності, доктора педагогічних наук, професора, міжнародного експерта з питань освіти Івана Павловича Підласого.

03 листопада 2016 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбувся майстер-клас «Школа і мозок» видатного педагога сучасності, доктора педагогічних наук, професора, міжнародного експерта з питань освіти Івана Павловича Підласого, організований консалтинговим центром «Перспектива» ВГ «Основа» (м. Харків). У заході взяли участь керівники та педагоги навчальних закладів Херсонщини.

Протягом 4 годин йшла зацікавлена розмова про проблеми оновлення освіти за умов розвитку інформаційного суспільства; про принципи роботи, можливості, призначення мозку і про те, яким чином знання про мозок людини треба використовувати в педагогічній практиці.

У другій частині майстер-класу Іван Павлович презентував модель авторської освітньої концепції та надав практичні рекомендації з окремих аспектів освітньої діяльності: наступності в навчанні, використання технології модульного навчання, особливостей вивчення іноземних мов.

По закінченні учасники майстер-класу обмінялись думками та отримали відповідні сертифікати.

DSC_0050

DSC_0057

DSC_0069

Категорія: Новини
Оберіть мову