07 червня 2016 року Український центр оцінювання якості освіти провів зовнішнє незалежне оцінювання, під час якого абітурієнти мали можливість скласти тестування з англійської мови.

07 червня 2016 року Український центр оцінювання якості освіти провів зовнішнє незалежне оцінювання, під час якого абітурієнти мали можливість скласти тестування з англійської мови.

У Херсонській області під час ЗНО з англійської мови працювало 11 пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання: 6 – у м. Херсоні, 2 – у м. Новій Каховці, 1 – у м. Каховці, 1 – у м. Генічеську, 1 – у м. Цюрупинську. Цього року тест з англійської мови мали намір складати 2264 абітурієнта. На ЗНО з’явилося 2032учасників, що складає 89,8 % від кількості зареєстрованих осіб.

На пунктах працювали: 376 педагогічних працівників (відповідальні, інструктори, чергові), 11 працівників ДСО при МВС. Контроль за проведенням зовнішнього незалежного оцінювання здійснювали 11 уповноважених осіб Українського центру оцінювання якості освіти.

На виконання роботи було відведено 120 хвилин. Протягом роботи над тестом учасникам ЗНО необхідно було розв’язати 43 тестових завдання. Сертифікаційна робота складається з трьох частин: читання, використання мови, письмо. Максимальна кількість балів за умови правильного виконання всіх завдань дорівнює 56 тестовим балам.

Відповіді до завдань тестів з англійської мови буде розміщено 08 червня 2016 року на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Використовуючи правильні відповіді на завдання тесту, учасники ЗНО зможуть визначити власний тестовий бал за всіма завданнями закритої форми сертифікаційної роботи з англійської мови.

Визначення результатівзовнішнього незалежного оцінюванняз англійської мови відбуватиметься у декілька етапів. Спочатку відбудеться комп’ютерне оброблення сертифікаційних робіт учасників ЗНО та перевірка екзаменаторами завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю. Після цього відбудеться визначення кількості тестових балів кожної сертифікаційної роботи. На наступному етапі спеціально створені експертні групи ухвалять рішення про встановлення порога «склав/не склав».

Учасники ЗНО, які не подолають визначений пороговий бал, уважатимуться такими, хто не склав тест. Результати тих учасників, хто подолає пороговий бал, буде конвертовано у рейтингову оцінку за шкалою від 100 до 200 балів, що буде вказувати на місце результату абітурієнта серед результатів інших учасників зовнішнього незалежного оцінювання.

Офіційне оголошення результатів зовнішнього незалежного оцінювання з англійської мови відбудеться після 20 червня 2016 року, під час якого будуть оприлюднені таблиці відповідності тестових балів, отриманих учасниками зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року за виконання завдань сертифікаційної роботи з англійської мови, рейтинговій оцінці (за шкалою100–200 балів).

Категорія: Новини
Оберіть мову