10 березня 2016 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» було організовано та проведено обласний навчально-методичний семінар «Організаційно-технологічні аспекти адміністрування пробного зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році».

10 березня 2016 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» науково-методичною лабораторією зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти спільно з працівниками Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти було організовано та проведено обласний навчально-методичний семінар «Організаційно-технологічні аспекти адміністрування пробного зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році».

У заході взяли участь координатори з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти районних (міських) відділів (управлінь) освіти та відповідальні за пункти проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання міст та районів Херсонської області.

Світлана Федорівна Одайник, кандидат педагогічних наук, проректор з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» привітала учасників семінару та наголосила на важливості своєчасної підготовки щодо організації зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році.

Максим Юрійович Кирпенко, директор Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти, у своєму виступі закцентував увагу на особливостях організації проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році.

Олена Володимирівна Рудік, заступник директора Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти, розкрила особливості організації роботи відповідального за пункт проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Олексій Миколайович Мальчиков, провідний спеціаліст відділу інформаційних технологій Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти, надав інформацію щодо добору та підготовки персоналу пункту проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Організатори з учасниками заходу підбили підсумки навчально-методичного семінару та внесли пропозиції щодо організації пробного ЗНО у 2016 році у Херсонській області.

_DSC0006

_DSC0012

_DSC0020

Категорія: Новини
Оберіть мову