17 листопада 2015 року відбувся круглий стіл за участю вчителів історії та зарубіжної літератури з теми «Толерантність – суспільна проблема чи ціннісна потреба?».

На відзначення Міжнародного дня толерантності згідно з планом роботи комунального вищого навчального закладу «Херсонська академії неперервної освіти» Херсонської обласної ради 17 листопада 2015 року відбувся круглий стіл за участю вчителів історії та зарубіжної літератури з теми «Толерантність – суспільна проблема чи ціннісна потреба?».

Модераторами зустрічі виступили працівники академії – Людмила Миколаївна Назаренко, доктор філософії, доцент кафедри теорії і методики виховання та Тетяна Адамівна Асламова, викладач кафедри теорії і методики викладання суспільствознавчих і гуманітарних дисциплін.

Педагоги пропонували власне визначення терміна «толерантність», знайомилися з думками видатних учених, політиків, діячів мистецтва про толерантність, працювали з відео- й фотоматеріалами, вели відкриту дискусію з питань необхідності дотримання принципів толерантності в сучасному світі, говорили про причини нетерпимого ставлення до Іншого як до ворога, а також мали змогу перевірити власний рівень толерантності.

При підготовці до заходу були використані матеріали ресурсного центру академії з громадянської освіти.

_DSC0019

_DSC0024

Категорія: Новини
Оберіть мову