17 травня 2015 року відповідно до плану роботи науково-методичної лабораторії біології і основ здоров’я КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» було проведено навчально-тренувальну експедицію на морське узбережжя смт Лазурне Скадовського району.

17 травня 2015 року відповідно до плану роботи науково-методичної лабораторії біології і основ здоров’я КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» (завідувач Катерина Вікторівна Мазаєва) було проведено навчально-тренувальну експедицію на морське узбережжя смт Лазурне Скадовського району.

У експедиції взяли участь учителі біології і екології, науковці області. Науковий консультант – Ольга Іванівна Литвиненко, кандидат біологічних наук, доцент кафедри теорії і методики викладання природничо-математичних та технологічних дисциплін КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти».

Мета експедиції: відпрацювання практичної частини навчальної природознавчої екскурсії в Національний природний парк Джарилгацький для учнів базової і старшої школи, зібрання наочних матеріалів для навчання вчителів за спецкурсом «Методологія природознавчих екскурсій на базі природно-заповідного фонду Херсонщини».

Учителі і науковці пройшли маршрутом: морське узбережжя смт Лазурне – Джарилгацька затока – о. Джарилгач; ознайомились з екологічними системами маршруту й зібрали природні та фотоматеріали; відпрацювали проект навчальної екскурсії для учнів; взяли участь у тренінгових заняттях із визначення природних об’єктів літоральної флори і фауни НПП Джарилгацький.

Матеріали експедиції будуть узагальнені і запропоновані для використання вчителям біології і екології.

DSCN7052
DSCN7054
DSCN7084
DSCN7113
DSCN7117
DSCN7148
DSCN7156

Категорія: Новини
Оберіть мову